Länge sedan…

… jag bloggade. Efter vårens extremt intensiva avslutning var jag i behov av en paus, helt enkelt, men det är också så att jag har ganska många bollar i luften som jag inte riktigt vet hur det kommer att gå med. I somras lyckades jag utverka en förlängning på deadlinen på min Mai Zetterling-bok och så tog jag faktiskt en riktig semester för första gången på flera år. Det behövde jag. När hösten kom var jag redo att hugga tag i saker igen och nu känns det som att det rullar på. Efter en rätt kaosig inledning på terminen (en ansökan som behövde kompletteras, en artikel jag hade missuppfattat och trott att jag inte behövde skriva… hrmf…) har jag hittat nya rutiner som fungerar arbetsmässigt med pendling och hemmajobbande, vilket också var välbehövligt.

Så nu då? Jag arbetar på med Face of AIDS — utvecklar projektidéer, pratar med folk, skriver ansökningar och redigerar en antologi. Den här terminen har jag också blivit ämnesansvarig, vilket innebär att jag håller koll på kurserna i filmvetenskap här på Linné. Det är mycket nytt (praktiskt, administrativt, formellt) men ett bra sätt att få överblick på hur det funkar här. Undervisar, mest på distans. Aktivt skrivande just nu handlar om Mai Zetterling och mitt kapitel till Face of AIDS-antologin, men jag har precis avslutat en artikel (till!) om Lasse Braun och en annan om European University Film Awards som Linnéuniversitetet är med i. De skall ju revideras efter granskning så publicering dröjer, men det stora jobbet är gjort.

Jag blev intervjuad för ETC Växjö. Huvudsakligen om Face of AIDS men också lite annat.

Det famösa klippet ”2 Girls, 1 Cup” fyller tio år och en sektion av Porn Studies Journal kommer att ägnas åt fenomenet. Min mycket skickliga kollega i Finland, Susanna Paasonen, har dock redan lagt ut sin introduktion till sektionen på sin blogg.

Och två andra skickliga kolleger, i USA, har skrivit om The Deuce.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s